Promoot uw bedrijf met een bedrijfsfilm op uw website (Webvideo) en Youtube!

Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van uw bedrijf, merk of product op een korte, maar krachtige manier. Een goede bedrijfsfilm is een mooie aanvulling op het gebied van communicatie en is een uitgebreid visitekaartje. Er kan in een keer duidelijk gemaakt worden waar uw bedrijf voor staat en wat het bedrijf allemaal mogelijk kan maken of kan doen (diensten). Dit verhaal moet zo indrukwekkend maar beknopt mogelijk in beeld gebracht worden. Op deze manier wordt het publiek betrokken bij uw bedrijf en wordt sympathie en vertrouwen bij hen opgewekt.

Een gemiddelde bedrijfsfilm duurt ongeveer 2-5 minuten waarin u uw producten en/of diensten verkoopt. Hierin kunt u uw ambitie en visie als bedrijf uiteenzetten of personeel werven, instrueren of trainen.

Bij de bedrijfsfilm kunt u ook klanten vragen waarom zij voor uw bedrijf hebben gekozen en tegen welke problemen zij vaak aanlopen. Vertel hierin ook welke gratis informatie u de klant biedt zodat deze bedrijfsfilm nuttig voor ze is geweest. Geef als laatste een gemakkelijke respons mogelijkheid: bijvoorbeeld een telefoonnummer, email of weblink voor meer informatie.

Vaak wordt er gekozen voor een voice-over zodat u alles kunt wat u wilt vertellen in de bedrijfsfilm. Hierbij is het verstandig om de bedrijfsfilm van begin tot eind uit te denken en een concept en een draaiboek goed te verzinnen en uitgebreid uit te werken met goede statements.

Bedrijfsfilm worden vaak via Youtube en op uw eigen website (embedded) getoond! Waarom doen wij dit?

  • Webvideo’s trekken meer bezoekers naar je website door een hogere ranking in zoekmachines.
  • Een webvideo is effectiever dan een televisiecommercial. Dit komt doordat een webvideo precies op het juiste moment aan de juiste persoon getoond wordt.
  • Een bedrijfilm kan klanten stimuleren
  • Een bedrijfilm kan uw eigen personeel effectief informeren.
  • Online video’s plaatsen en bekijken is enorm populair. Op YouTube werden volgens inschattingen van diverse onderzoeksbureaus in december 2011 ongeveer 4.2 miljard online video’s bekeken.

Voorbeeld bedrijfsfilm (ism mijnwebvideo.nl)

Of de bedrijfsfilm nu gaat om de promotie van uw bedrijf, product of dienst, het beste resultaat krijgt u door een goede voorbereiding. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden? Wij kunnen u geheel ontzorgen in bovenstaande zaken.

Informeer naar de mogelijkheden (06) 551 575 39 of stuur een bericht via onze contactpagina

Offerte aanvragen? Klik hier

 

166 thoughts on “Bedrijfsfilm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.