De website: onontbeerlijk voor het werven en het binden van klanten!

Een website hebben, is al even belangrijk en normaal als een e-mailadres hebben op naam van uw onderneming (en dus op naam van uw website). Maar als u zich aan de hele wereld voorstelt pak dit dan gelijk goed aan.

Kies daarom voor een professionele oplossing boven een kennis van een vriend die websites maakt. Op het eerste gezicht lijkt dit een goedkope en voordelige oplossing. Maar wanneer het gaat om design, updating, enz., dan zal een voordelige oplossing niet lang stand houden. Uw onderneming kan het zich niet permitteren om de presentatie van uw bedrijf al knutselend in elkaar te zetten! Welke indruk maakt een rommelige en onprofessionele website bij u? Zulke websites zijn niet geloofwaardig en het tast uw betrouwbaarheid aan. Het vertrouwen van uw klanten in uw bedrijf wordt zo op de proef gesteld. Uw prospects om te zetten in klanten wordt er dan niet gemakkelijker op.

Door middel van internet kan uw onderneming in een handomdraai bekender worden. Via media zoals banners, e-mailing of social media marketing, creëert uw onderneming meer naambekendheid tegen een erg lage prijs. Vergeet niet dat e-mailing of andere reclameboodschappen altijd op lange termijn werken. U kunt beter uw budget gericht inzetten naar een bepaalde doelgroep dan veel reclame te maken naar een grote massa. Onderschat ook de kracht van herhaling niet! Liever vaker één doelgroep richten communiceren dan eenmaal naar een grote massa.

Websites op maat

Een website is niet zomaar iets, een veelgemaakte fout is het kiezen voor een standaard website. In de eerste instantie lijkt dit kosten besparend, echter laat u indirect geld liggen. De uitstraling van uw website is van groot belang en geeft uw bezoekers de eerste indruk van uw bedrijf. Wij ontwikkelen maatwerk websiteswaar in uw huisstijl volledig wordt verwerkt.

Zelf uw website beheren

Het is van groot belang dat uw website up-to-date blijft, wij bouwen uw websitein een helder en makkelijk te gebruiken beheersysteem. Dankzij dit beheer systeem kunt u uw website zelf onderhouden. Wij hebben een Content Management Systeem ontwikkeld waarin u zonder enige ervaring zelf uw teksten en afbeeldingen kunt wijzigen. Tevens kunnen wij uw website bouwen in bekende Open source systemen (WordPress).

Omzetverhoging met een webwinkel

Ontwikkel uw website in een webwinkel of webshop en genereer meer omzet door verkopen via internet. Een aantrekkelijke webshop of webwinkel kan een substantiële bijdrage aan uw omzetverhoging leveren! Laat de ontwikkeling van uw website over aan professionals en niet aan hobbyisten. Het is wel uw visitekaartje!

De belangen van een webshop zijn de laatste jaren flink gestegen, als ondernemer in de detailhandel kunt u tegenwoordig bijna niet meer zonder een functionele webshop. Als startende ondernemer biedt een webwinkel vele voordelen. Zo omzeilt u als online winkel veel bijkomende kosten, denk alleen al aan de kosten van een pand. Tevens kan een webwinkel een uitbreiding zijn op uw huidige fysieke winkel.

Enkele voordelen op een rij:

  • Kosten besparend
  • Direct beginnen met verkopen
  • Een administratie systeem dat naadloos aansluit op uw webwinkel
  • Meer bezoekers in uw fysieke winkel
  • Koppelingen met betaalproducten (iDeal, PayPal, etc)
  • Internationaal verkopen

Mobiele websites

De smartphone is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, steeds meer mensen zien het gemak in van dergelijke handhelds. Ondanks de groeiende mogelijkheden wat betreft snelheid en techniek, kan een mobiele website een goede aanvulling zijn op uw huidige website. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een mobiele website houden wij rekening met compatibiliteit en overzichtelijkheid van de weergave op een mobiele telefoon

Website onderhoud

Ondanks de makkelijk te beheren websites die wij leveren, kan het zijn dat u het volledige beheer of een deel hiervan uit handen wilt geven. Denk hierbij aan het plaatsen / wijzigen van (nieuws)berichten en media of het beheren van uw producten.

Onderhoudscontract

Naast het uitvoeren van werkzaamheden op basis van uurtarief, kunt u tevens gebruik maken van ons onderhoudscontract. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor een bepaalde periode een contract voor u opstellen. Voor een vast maandelijks bedrag voeren wij uw werkzaamheden naar wens uit. Indien u uw uren niet opmaakt kunnen wij deze tijd pro actief inzetten om uw website te verbeteren en / of moderniseren.

Informeer naar de mogelijkheden (06) 551 575 39 of stuur een bericht via onze contactpagina

Offerte aanvragen? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.