Den Helder Agenda bestaat nu 2 jaar. Het is een eigen project die wij opgezet omdat we een overzichtelijke agenda misten in Den Helder.

Denhelderagenda.nl : alle activiteiten van Den Helder in één compleet overzicht!

In één overzicht kun je zien welke activiteiten of evenementen er in Den Helder plaatsvinden per periode! Het unieke van deze pagina is dat de activiteiten zelf bijgehouden worden door de organisatoren en bedrijven!

De activiteiten zijn gerangschikt op verschillende rubrieken; bedrijven, cultuur, evenementen, gezin, horeca, kunst, recreatief, sport.!
Hou je van strand of juist van fietsen op Den Helder? Wil je meedoen met een sportief evenement? Bent u met jouw gezin of juist met vrienden?
Via een uitgebreide zoekfunctie krijgt u precies dat overzicht waar u naar op zoek bent.

Voor slechts € 5 per maand kan je al gebruik maken van Den Helder Agenda!
Probeer het eens en maak gebruik van de gratis proefabonnement van 14 dagen! Verder lees je de mogelijkheden!

Lees meer hierover op www.denhelderagenda.nl

Wat afgelopen maand ingezet is de meertalige Google vertaalmodule van WordPress

NIEUW/NEW/NEU !!!! DEN HELDER AGENDA NU IN MEERDERE TALEN – NEDERLANDS (STANDAARD) – ENGELS EN DUITS *** LIKE&SHARE *** Check it out!! WWW.DENHELDERAGENDA.NL

Voor de start van de vakantieperiode is de wens geuit vanuit de gebruikers om de website in meerdere talen te laten vertalen voor onze toeristen in de stad. Dit is nu gerealiseerd! 
Weliswaar door Google translate dus onze excuses als bepaalde woorden/zinnen niet goed vertaald worden / grammaticaal niet kloppen! Opgemaakt plaatjes/posters met tekst worden uiteraard niet vertaald!

NL – De website is nu in meerdere talen
EN – The website is now in multiple languages
DU – Die Seite ist jetzt mehrsprachig